E-shop reklamnepredmetysketch.sk

Rýchly kontakt

Súhlasím so spracovaním mojich osobných údajov v zmysle ,,Zásady ochrany osobných údajov'' a bol som poučený o svojich právach.
Súhlasím so zasielaním marketingových informácií o produktoch a službách, starostlivosti o zákazníka, kontrolu kvality a prieskumu trhu v zmysle ,,Zásady ochrany osobných údajov''.

Blog

...rozumné čítanie...

Najpopulárnejšie proteínové pochutiny majú nový web

30.08.2017 // Prečítané: 1003x

Maxsport patrí k špičke výrobcov proteínových a funkčných produktov nielen na Slovensku, ale aj vo viac ako 38 rôznych krajinách sveta, od Portugalska, cez Kazachstan až po Škandináviu. Stále rozširujúci sortiment a skvelé medzinárodné meno potrebovali potvrdiť aj novou web stránkou.

Vybudovať plne funčkný a príťažlivý web pre viac ako 10 jazykových mutácii pre spoločnosť vysokých kvalít, akou Maxsport bezpochyby je, bolo pre nás veľkou výzvou. Naším cieľom bolo vytvoriť modernú, prezentačnú stránku, ktorá bude v súlade s Corporate Identity spoločnosti a bude ľahko uchopiteľná ako z pohľadu klienta, tak zákazníka z akejkoľvek krajiny. Začínalo sa od piky. Navrhli sme riešenia na mieru, bez šablón či "krabice". Od návrhu informačnej architektúry, funkcionalít CMS redakčného systému na mieru, po jedinečný dizajn, s použitím frameworku Laravel, s ktorým máme čo sa týka webov šitých na mieru len tie najlepšie skúsenosti. 

maxsport detail produktu

Grafika je moderná a vzdušná, s dôrazom na detaily produktových línii a produkty. Užívateľom uľahčuje orientáciu na web stránke a poskytuje im všetky potrebné informácie ohľadom ponuky sortimentu spoločnosti Maxsport. Väčší priestor sme venovali aj sekcii Lifestyle pre články zo sveta zdravej výživy, či novinkách z prostredia firmy, ako aj stále obľúbenejšej sociálnej sieti Instagram. Vďaka nasadenému pluginu sa zdieľané fotky automaticky zobrazia aj na hlavnej stránke novej webky.

maxsport_referencia

Už na začiatku bolo potrebné myslieť na jazykové mutácie webu, pričom slovenská verzia ostávala na doméne www.maxsport.sk, anglická, spolu s ďalšími vyše 10timi jazykmi mala ostať na medzinárodne známej doméne www.maxsportnutrition.com , avšak s rovnakým vizuálom, ako slovenká verzia.

Keďže napĺňanie contentu pre také množstvo jazykov vôbec nie je časovo jednoduché, naším cieľom bolo navrhnúť aj admin rozhranie pre klienta tak, aby mal túto prácu čo najjednoduchšiu a intuitívnu. Vytvorili sme preto v admine rôzne pomôcky a návody s vysvetlením jednotlivých funkcií CMS editora. Samozrejmosťou sú aj farebné prevedenia jednodlivých prvkov na webe, ktoré sú kedykoľvek editovateľné. 

maxsport_referencia_cms

Váš newsletter

Prihlásením do nášho newslettru získate prístup k novinkám z nášho blogu, informácii o organizovaných webinárov a konzultácií v oblasti reklamy a online marketingu.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho ďalej

Čo o nás povedali

Vedieť viac

Kontakt

Image
Nájdete nás

Ružomberská 6, 821 05 Bratislava

Image
Zavolajte nám

02/4848 4040

Image
Sme tu pre vás

Po-Pia: 8:30 - 17:00