E-shop reklamnepredmetysketch.sk

Rýchly kontakt

Súhlasím so spracovaním mojich osobných údajov v zmysle ,,Zásady ochrany osobných údajov'' a bol som poučený o svojich právach.
Súhlasím so zasielaním marketingových informácií o produktoch a službách, starostlivosti o zákazníka, kontrolu kvality a prieskumu trhu v zmysle ,,Zásady ochrany osobných údajov''.

Blog

...rozumné čítanie...

Zvýšili sme návštevnosť v optike na okraji mesta cez sociálne siete

29.01.2018 // Prečítané: 626x

Rodinná optika Optik Šinkovič poskytuje kompletné služby od merania zraku až po aplikáciu kontaktných šošoviek a široký výber značkových okuliarových rámov. Klient sa na nás obrátil s prosbou o zvýšenie povedomia a návštevnosti ich kamennej predajne, nachádzajúcej sa v nenápadnom obchodnom centre v Dunajskej Lužnej. 

Nemusíte chodiť do drahých optík v nákupných centrách v Bratislave, zastavte sa v rodinnej optike Optik Šinkovič v Dunajskej Lužnej! Jednoznačná voľba (aj vzhľadom na obmedzený budget) boli sociálne mediá Facebook a Instagram, ktoré optika nemala vôbec vybudované. Doplnené o označenie optiky na Google maps, vrátene vytvorenia 360° fotografií, prezentačného videa a virtuálnej reality.

V rámci online stratégie bola spustená kampaň na facebooku, neskôr na instagrame, s neplatenou podporou príspevkov na Google Plus, resp. Google miestnej firmy a označenia optiky na Google maps. Tieto aktivity už v priebehu prvých týždňov priniesli zvýšený záujem, návštevnosť a spokojných nových klientov, ktorí sa o svoju skúsenosť radi podelili aj recenziami na sociálnych sieťach.

optik šinkovič referencie

Na facebooku sme okrem drobných súťaží, vytvárali komunikačný šum a pozývali ľudí do tradičnej rodinnej optiky v rôznych záujmových skupinách, geograficky blízkym Dunajskej Lužnej. Priblížiť ľuďom kvalitné služby malej optiky na okraji hlavného mesta sme sa snažili aj prostredníctvom prezentačného promo videa, 360° fotografiám a 360° videu, vďaka ktorým sa mohli po optike sami "poprechádzať". 

 optik šinkovič referencia

 

Váš newsletter

Prihlásením do nášho newslettru získate prístup k novinkám z nášho blogu, informácii o organizovaných webinárov a konzultácií v oblasti reklamy a online marketingu.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho ďalej

Čo o nás povedali

Vedieť viac

Kontakt

Image
Nájdete nás

Ružomberská 6, 821 05 Bratislava

Image
Zavolajte nám

02/4848 4040

Image
Sme tu pre vás

Po-Pia: 8:30 - 17:00