E-shop reklamnepredmetysketch.sk

Rýchly kontakt

Súhlasím so spracovaním mojich osobných údajov v zmysle ,,Zásady ochrany osobných údajov'' a bol som poučený o svojich právach.
Súhlasím so zasielaním marketingových informácií o produktoch a službách, starostlivosti o zákazníka, kontrolu kvality a prieskumu trhu v zmysle ,,Zásady ochrany osobných údajov''.

Blog

...rozumné čítanie...

Ako realizujeme grafický návrh na reklamné predmety?

16.07.2017 // Prečítané: 505x

V našej firme je pre nás dôležitým ukazovateľom dobre vykonanej práce spokojnosť klienta. Preto sa čo sa týka reklamných predmetov sústreďujeme hlavne na kvalitu prevedenia potlače a vlastnosti produktu. Častokrát sa nás klienti pýtajú, ako bude vyzerať logo na vybranom produkte, a či sa vôbec daná technológia hodí pre tento druh reklamného predmetu. Našou prioritou sa preto stali grafické náhľady. Realizujeme ich vždy na vybraný produkt s presne dodržanou farbou a veľkosťou loga alebo textu. Klienti tak vidia, aká farba alebo veľkosť potlače bude najlepšia pre nimi vybraný predmet. Reklamný predmet odfotíme a umiestnime do grafického programu v presných rozmeroch 1:1. 

grafický náhľad

 

Následne posielame klientovi náhľad vo formáte PDF alebo JPG, spolu s údajmi o rozmere a farbe loga. Po odsúhlasení klientom posielame tlačové podklady s náhľadom tlačiarovi. Tlačiar podľa týchto podkladov presne vie, kam a ako má umiestniť vybrané logo alebo text. Výsledkom je hotový potlačený predmet. V našom príklade, zástera pre Party Catering.

nahlad zastera

Výhody náhľadu na fotky

  • Vidíte, ako bude produkt s logom vyzerať. Sú prípady, kedy sa na produkt dané logo farebne alebo veľkostne nehodí. Vtedy treba prehodnotiť rozhodnutie a poradiť sa.
  • Viete presne, čo si objednávate a aký bude výsledok.
  • Máte v rukách argument, podľa ktorého sa musíme aj my snažiť, aby bol výsledok čo najviac zhodný s náhľadom.  

Čo potrebujeme od klienta pre vytvorenie náhľadu?

  • Potrebujeme, aby si klient vybral reklamný predmet v našom e-shope.
  • Logo alebo grafický návrh vo vektoroch. Ak klient nemá grafický návrh vo vektoroch, vieme takýto návrh zvektorizovať za poplatok. Podporované vektorové formáty sú ai, pdf, eps, cdr.
  • Odsúhlasenú cenovú ponuku a poslanú objednávku.

Samozrejmosťou je aj archivácia všetkých lôg a tlačových podkladov, ktoré boli použité pri náhľadoch. V prípade potreby tak vieme operatívne klientovi zaslať jeho logo vo vektoroch alebo v inom požadovanom formáte.

Váš newsletter

Prihlásením do nášho newslettru získate prístup k novinkám z nášho blogu, informácii o organizovaných webinárov a konzultácií v oblasti reklamy a online marketingu.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho ďalej

Čo o nás povedali

Vedieť viac

Kontakt

Image
Nájdete nás

Ružomberská 6, 821 05 Bratislava

Image
Zavolajte nám

02/4848 4040

Image
Sme tu pre vás

Po-Pia: 8:30 - 17:00