E-shop reklamnepredmetysketch.sk

Rýchly kontakt

Súhlasím so spracovaním mojich osobných údajov v zmysle ,,Zásady ochrany osobných údajov'' a bol som poučený o svojich právach.
Súhlasím so zasielaním marketingových informácií o produktoch a službách, starostlivosti o zákazníka, kontrolu kvality a prieskumu trhu v zmysle ,,Zásady ochrany osobných údajov''.

Blog

...rozumné čítanie...

Zastavte sa u nás na kávu

30.04.2018 // Prečítané: 26x

Vedeli ste, že káva je jednou z najobchodovateľnejších komodít na svete? Alebo, že káva je vlastne ovocie? Obľúbenosť kávy je naozaj veľká. Odhaduje sa, že iba za jeden deň sa vypije približne 2,25 miliardy šálok kávy po celom svete. Priemerný počet vypitých káv v našej agentúre je cca 40 káv denne. Nielen každý člen nášho tímu si niekoľkokrát denne pochutná na čerstvej káve z nášho kávovaru. Lahodnú mletú čerstvú šálku kávy neodmietne ani žiaden náš klient. Vytvorili sme preto vtipné baristické menu, z ktorého si môže naša návšteva vyberať. Tak čo, dáte si Čierneho Petra, Lienku bodkovanú alebo Trumpovu ofinu? :) Zastavte sa u nás na kávičku a pokec, budeme radi :)

Stavte sa u nás na kávu

Váš newsletter

Prihlásením do nášho newslettru získate prístup k novinkám z nášho blogu, informácii o organizovaných webinárov a konzultácií v oblasti reklamy a online marketingu.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho ďalej

Čo o nás povedali

Vedieť viac

Kontakt

Image
Nájdete nás

Ružomberská 6, 821 05 Bratislava

Image
Zavolajte nám

02/4848 4040

Image
Sme tu pre vás

Po-Pia: 8:30 - 17:00